Om os
Om os

Hobson Aps - Rådgivende Ingeniører

Vores tilgang til ingeniørrådgivning grundlagt på vores værdier. ”At skabe værdi for kunden” beror ikke alene på faglige kompetencer, men også på lyttende adfærd og et godt samarbejde.

Vi anvender derfor værdiskabende rådgivning baseret på:

  • Det gode samarbejde
  • Faglig stolthed og erfaring
  • Kvalitet
  • Ansvarlighed
  • Tilid


Det gode samarbejder handler om respekt for mennesker, opnået gennem dialog, ansvarlighed og lyttende adfærd. Når vi sammenkobler det gode samarbejde med vores faglig stolthed og erfaringer gennem 20 år som rådgivende ingeniører, kan kunden forvente en særlig synergi, en god proces og en samarbejdspartner der har det ekstra engagement.

Vi mener, at vores værdier gør en forskel på mange måder.

Vi skaber nemlig det nærvær og den tillid, som er afgørende for den gode dialog – og tror på at vores måde at rådgive på, gør os en smule unikke.

Derfor har vi mange faste kunder, der bliver ved med at søge rådgivning hos os igen og igen.

Som rådgivende ingeniørvirksomhed beskæftiger vi os indenfor et bredt felt af byggeri og miljø – dog med særlig fokus på bygherrerådgivning, bærende konstruktioner, byggeledelse og sikkerhedskoordinering.

Vi leverer dog alle ingeniørdiscipliner som installationsrådgivning og energirådgivning, hvor vi har flerårige partnerskaber med kollegaer fra andre rådgiver, som supplerer vores kompetencer.

Firmaprofil

Hobson ApS leverer anerkendte og bygbare løsninger med respekt for de økonomiske rammer. Vi favner bredt inden for byggeri og bærende konstruktioner og søger hele tiden helhedsløsninger med øje for arkitekturen, bygningens funktion og kundens ønsker. Vi vil altid udfordre vores samarbejdspartner med vores kompetencer og viden. For god rådgivning handler om at skabe mest mulig værdi i byggeriet.

Hobson ApS er et vidensbaseret ingeniørfirma, som leverer rådgivningsydelser indenfor byggeri til arkitekter, entreprenører, offentlige og private bygherrer.

 

Baggrunden

Firmaet er stiftet af Ian Hobson, der har arbejdet i rådgiverbranchen i 20 år. Med tidligere ansættelser som rådgivende ingeniør hos Ingholt Consult ApS i Lyngby, Carl Bro A/S i Glostrup og Sweco A/S i Sønderborg, videregives nu de mange erfaringer og kompetencer til Hobson ApS. Dette danner et solidt og bredt fundamentet for firmaets rådgivningsydelser i forbindelse med projektering, udførelse og bygherrerådgivning.

Erfaringen

Ian Hobson har projekteret simple konstruktioner på énfamilieshuse, til meget komplekse og nyskabende bærende konstruktioner på prestige byggerier som Bølgen i Vejle og Bispebjergbakke under kunstnerisk ledelse af Bjørn Nørgaard.

Det er i alt blevet til udarbejdelse af over 500 statiske beregninger på forskellige byggerier.

Herudover varetager vi tilsyn på bærende konstruktioner, byggeledelse og sikkerhedskoordinering på en lang række af offentlige og private byggerier.

 

Totalløsning

Hos Hobson Aps leverer vi samlede rådgivningsydelser både som totalrådgiver og som underrådgiver til vores kunder. Vi har en række samarbejdspartner som supplerer vores kompetenceområder, så vi hele tiden kan give en professionel rådgivning inden for alle ingeniørdiscipliner.

Mission

  • At være værdiskabende for vores kunder gennem faglig, tillidsskabende og ansvarsfuld rådgivning.
  • At kunne tilbyde motiveret og engageret rådgivning til en konkurrencedygtig pris.
  • At kunne tilbyde en høj faglig viden, med en meget fleksibel organisation, som både kan løse de helt små opgaver for den lokale håndværker og bygherre, til de store komplekse opgaver.

Vision

Vi skal være den foretrukne leverandør af ingeniørrådgivning for mindre og mellemstore virksomheder.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig